Surfa Effektivt På Trafikutbyten - 10 Enkla Tips

Upp till 40% Effektivare Surfning!


Lär dig hur du kan öka din effektivitet när du surfar på trafikutbyten med upp till 40% med programmet Quick Tab Change

Quick Tab Change snabbar upp din surfning och ökar därmed drastiskt mängden trafik.


Ladda ner din kopia GRATIS!


Trafikutbyten är utan tvekan det mest kostnadseffektiva sättet att marknadsföra en webbplats eller blogg, men det kan vara mycket svårt att få tillräckligt bra resultat i början. Det krävs ofta ett stort antal sidvisningar innan man får den respons man förväntar sig. Här kommer några tips på hur man ökar effektiviteten i sin surfning och därmed får mer trafik på kortare tid.

 

  1. Ladda ner Quick Tab Change.

    För att få det antal sidvisningar som krävs måste man surfa flera trafikutbyten åt gången i varsin flik. Ouick Tab Exchange är en liten och smidig programvara som snabbar upp bytena mellan flikarna och därmed sparar mycket tid. Undersökningar har visat att det lilla tillägget snabbar upp surfningen med upp till 40% beroende på hur många flikar du har öppna. Med Quick Tab Exchange väljer du själv vilken knapp på tangentbordet som ska användas för att byta flik med, t ex Tab, vänster eller höger Windows-knapp, vänster eller höger Alt-knapp.

  2. Byt Webbläsare

    Jag bytte från Internet Explorer till Google Chrome för ett tag sedan och det medförde flera förbättringar. Bland annat så gick surfningen mycket smidigare eftersom denna nya webbläsare sällan måste tänka i flera minuter bara för att öppna en webbsida. Fliksystemet är också ett gäng smidigare än i Explorern och man kommer åt bokmärkena mycket lättare. Alla dina bokmärken till olika trafikutbyten kan till exempel med lätthet placeras högst upp i webbläsarfönstret under olika mappar om du föredrar detta.

    Givetvis har Chrome sina nackdelar också. Bland annat tvingas jag gå tillbaka till Explorern för att göra inmatningar i vissa fält, annars godtas inte min registrering och jag blir utkastad. Men för dig som surfar mycket på trafikutbyten är Chrome garanterat det bästa valet.

    Som en liten parentes kan nämnas att alla flikar du öppnar är oberoende av varandra. Så om en av dina öppna sidor skulle krascha behöver du inte stänga ner hela programmet och öppna alla sidor på nytt igen. Mycket tidsbesparande!

    Dessvärre har Google Chrome också några besvärande buggqar som jag ganska snabbt tröttnade på. Jag bytte då till Mozilla Firefox, en kompromiss mellan snabbhet och stabilitet. Nu växlar jag mellan dessa båda läsare och går bara tillbaka till Explorern ibland för att kolla hur mina webbsidor och bloggar ser ut där.

    Jag kommer säkert att testa Opera och Safari någon gång i framtiden men har hittills lyckats hålla mig borta från dem.

  3. Använd splashsidor

    Alla som surfar på trafikutbyten vet att det går snabbt. Man kan kallt räkna med att alla andra surfare i första hand är ute efter att skaffa sig själva så många visningar som möjligt. De står alltså inte i kö för att se vad du har att erbjuda. Om din sida är för tung och svår att ta till sig så klickar de bara sig vidare till nästa utan att ta notis om dig.

    Vad du behöver är alltså en enklare sida med ett budskap som väcker besökarnas nyfikenhet och lockar dem att klicka sig vidare till din huvudsida. Med andra ord en splashsida. Det finns många olika tjänster på nätet som låter dig skapa splashsidor gratis. Här är några av dem:

    EasyHits4U är ett trafikutbyte med en splashdigerare vid namn Easy Splash Maker. I denna kan du som gratismedlem skapa tre splashsidor. Du har tillgång till clipart och graik, HTML- och WYSIWYG-redigerare samt en hel del andra bra hjälpmedel.

    Exempel på en splashsida skapad med EasyHits4U Easy Splash Maker.

    TEToolbox är en annan gratistjänst som innehåller flera användbara verktyg för surfare, bland annat en splashredigerare som är enkel att använda. OBS! Se till att välja den avancerade varianten. Den enkla recdigeraren innehåller inte alla funktioner du behöver. Gratismedlemmar kan skapa 5 splashsidor.

    Exempel på en splashsida skapad med TEToolbox.

  4. Använd en godkänd rotator

    Efter ett tag skapar du säkert flera splashsidor och då kan det vara bra att ha en rotator. En rotator är en webbadress där olika webbsidor laddas varje gång den anropas. Genom att använda rotatorn på trafikutbyten kan du visa dina sidor en efter en eller slumpviws, beroende på vilka inställningar du har gjort.

    Precis som för splashsidor så finns det även här en uppsjö av gratistjänster. Både EasyHits4U och TEToolbox som vi nämnt tidigare har rotatorer, men de är båda tämligen begränsade för gratismedlemmar. Därför föredrar jag istället TPM Rotator som låter dig skapa ett obegränsat antal rotatorer med obegränsat antal webbsidor i varje.

  5. Skapa enkel åtkomst till alla dina utbyten

    Jag har surfat på trafikutbyten sedan 2004 och har under årens lopp blivit medlem i ett oräkneligt antal sådana. Fördelen är att jag får trafik från många olika håll, nackdelen att det blir besvärligt att hålla reda på allihop. Det är lätt att vissa utbyten faller i glömska och står med outnyttjade credits.

    För att underlätta uppgiften att hålla ordning på surfsajterna har jag arrangerat mina bokmärken / favoriter på ett speciellt sätt. Jag har skapat en särskild mapp med i bokmärkesfältet / fältet Favoriter med enbart länkar till trafikutbyten. När jag ska börja surfa är det bara att klicka på mappen som visas i verktygsfältet och sedan bläddra igenom listan och välja utbyte.

  6. Komplettera med banners och textlänkar

    De flesta trafikutbyten ger dig möjlighet till extra annonsering med banners och textlänkar. Tyvärr utnyttjas det inte till fullo av alla surfare. De går miste om mycket annonsering som dessutom oftast är gratis.

    Om du inte har en banner till din hemsida eller blogg så finns det några bra webbplatser där du kan skapa proffsiga banners enkelt. Instant Banner Creator är ett av de bästa alternativen men även TEToolbox har en enkel bannereditor där du utgår från en egen bild som du laddar upp.

  7. Satsa på att bygga en downline

    Om du värvar andra medlemmar till trafikutbyten så kan du tjäna upp till 10% av deras surfning. Det kan ge dig mängder av trafik som du inte ens behöver klicka dig till! Din värvningslänk (referral URL) hittar du oftast under rubriken "Promo Tools" eller "Affiliate Toolbox" i trafikutbytets medlemsarea. Twittra den, Facebooka den, sprid den överallt där det kan finnas människor som vill ha mer trafik till sina webbsidor och bloggar. Du kan även bygga upp din trafik stegvis genom att annonsera ut din värvningslänk på ett annat trafikutbyte.

  8. Lägg inte alla ägg i samma korg

    Att få ihop ett tillräckligt antal leads eller signups via trafikutbyten är ingen dans på rosor. För att det ska hända något innan man tröttnar, är det oftast nödvändigt att sprida sina sidvisningar över ett flertal trafikutbyten. Att ligga kvar och tjata på ett utbyte där din sida redan visas hundratals gånger om dagen för 20 medlemmar är ingen bra idé. Var istället flexibel och byt visningsforum med jämna mellanrum. Eller ta utbytena för varv och surfa ett av dem per dag under exempelvis en tvåveckorsperiod.

  9. Spåra dina sidvisningar

    En viktig detalj inom seriös marknadsföring på trafikutbyten är att ta del av statistiken för dina sidor och kontrollera var du får bäst respons. Det finns en uppsjö av statistiktjänster och trackers på nätet men kvaliteten skiftar. Några viktiga frågor att ställa sig i valet av statistiktjänst är bland annat följande:

    ===> Kan jag se vilket trafikutbyte som gett mig mest trafik?
    ===> Kan jag se från vilket trafikutbyte en viss försäljning eller registrering kom från?

    Detta är de två mest avgörande frågorna. Om du vet svaret på dem så kan du också avgöra vilka trafikutbyten du ska prioritera högst och vilka du kan lägga ner. Därmed kommer du stegvis att få allt bättre resultat av din marknadsföring.

  10. Uppgradera när du ser att det fungerar

    De flesta trafikutbyten är gratis att använda, men har även betalda medlemskap att erbjuda. Om du betalar för dig får du oftast fler credits för din surfning, snabbare timer och högre ratio. Oftast får du även förmåner som slumpvisa medlemmar till din downline, du tjänar mer på din downlines surfning och får högre provisioner när medlemmar i din downline uppgraderar eller köper något på webbplatsen.

    De flesta surfare tycker nog att det känns osäkert att uppgradera direkt men i det långa loppet så tjänar du oftast på att göra det. Genom att använda statistikfunktioner som vi föreslog i ovanstående punkt så kan du på längre sikt avgöra om det är värt att betala avgiften för uppgradering. När du gör det, så kommer sannolikt dina resultat att skjuta i höjden.

 


Annonsera Gratis Eller Skaffa En Egen Annonssajt

Har du en hemsida eller en affiliatelänk att annonsera ut? Då kan du annonsera gratis på Business Free Ads.

Men du har också chansen att skaffa en egen annonssida gratis där dina egna annonser alltid visas längst upp.

Om du vill veta mer om annonsering på radannonssidor så publicerade jag nyligen en intressant artikel om detta på min engelska blogg, skriven av Dee Eglinas på tumano.com.

En Internet Marknadsförares Dagbok Del 2

Tisdag 23/11-2010
Textproduktion Och Surfning

Har bloggat My Traffic Shortcut på både engelska och svenslka. Dessutom skrivit ett gäng blogginlägg som sparats för framtiden. Det är mycket som rör sig i "The Internet Marketing World" just nu och ganska stressigt att hinna täcka in allt.

Steg upp tidigt, runt halv fyra, surfade och rensade inkommande e-post. Fortsatte med inlägget om effektiv surfning. Blev medlem i Hits UK som åtminstone tidigare var ett mycket aktivt surfutbyte. Sedan var det dags för kompletterande hjärtundersökning i Falun. Efter hemkomst dimper jag i säng och sover bort det mesta av eftermiddagen.

Fredag 26/11-2010
Webbläsarbyte igen

Google Chrome var bra på många sätt, men hade dessvärre några mindre buggar som jag snabbt tröttnade på. Började därför dagens arbete med att övergå till Mozilla Firefox. Den är något långsammare men stabil och funktionsduglig.

Prövade några nya trafikutbyten: Two Way Traffic, Surf To Earn och Website Traffic Hog. Testade även några "Ad Bars" utan att bli särskilt imponerad av någon av dem.

Under mitt surfande snubblade jag över Business Free Ads och startade en egen annonssida där. Skrev ett litet tips därom i denna blogg och sparade det för framtiden. Publicerade även en artikel om det på engelska bloggen.

På att göra-listan stod även att ladda ner Jon Olsons och John Guanzons nya ebok Social Surfing Secrets, så jag fick även detta avklarat och skrev ett utkast om den på engelska bloggen.


Nätverk För Inkomster På Facebook

Ett viktigt meddelande till alla som är intresserade av Internet marknadsföring: Varmt välkomna till Nätverk För Inkomster på Facebook!

Om du marknadsför någonting på nätet eller har en hemsida som du vill skapa trafik till så är detta ett utmärkt tillfälle. Gå till Nätverk För Inkomster på Facebook och klicka på Gilla-knappen för att få fortlöpande information från oss. Skriv ett inlägg i loggen och bifoga de länkar du vill ha trafik till. Klicka sedan på Dela och visa alla dina vänner att du har skrivit inlägget.
Det tar bara några minuter men kan ge förbluffande resultat!


Gå till Nätverk För Inkomster på Facebook

Det Här Skapar Trafik - Sanna Mina Ord!

Click here to get My Traffic Shortcut

Det här inlägget handlar om hur du kan mångdubbla den trafik du har idag. De extra besökare du får är alla riktade och det leder till att du får fler kunder eller leads.

My Traffic Shortcut är en ny trafikgenerator och ett viralt annonseringsprogram. Det har visat sig att 19,5% klickar på annonserna, vilket är förbluffande högt. Och av dem som klickat blir hela 29,17% kunder eller leads på landningssidan, återigen fantastisk statistik.

Här är några av de främsta fördelarna med My Traffic Shortcut (I fortsättningen förkortat MTS):

  1. När du har använt MTS ett tag kommer du inte att behöva klicka lika mycket på trafikutbyten. Allt mer trafik kommer att skapas genom de länkar du skapar på MTS. Vi förklarar detta närmare om ett tag.
  2. MTS fungerar utan att du behöver installera någonting på din dator. Du behöver inte ens kopiera och klistra in någon HTML-kod på din hemsida eller programmera om ditt nuvarande system på något sätt.
  3. Du behöver inte heller läsa och klicka på tusentals e-postmeddelanden för att tjäna krediter. Nej, du behöver faktiskt inte ändra på något av det du gör just nu. Allt du behöver göra är att mata in dina nuvarande länkar och skapa nya som öppnar samma sidor, med den enda skillnaden att annonser för andra medlemmar i nätverket kommer att visas. För varje gång du visar en annons så får du en visning tillgodo.

Dina annonser skapar du i en enkel annonsgenerator på MTS webbplats. När du tjänar krediter så visas dina annonser i hela nätverket och skapar trafik till dina sidor.

För att få maximal exponering för dina annonser så gör du om alla dina länkar till MTS-länkar, exempelvis alla dina affiliatelänkar, alla länkar på din hemsida och alla länkar du skickar i e-postmeddelanden.

Dessutom tjänar du krediter varje gång någon i din downline använder tjänsten. Genom att värva nya medlemmar till MTS så ökar alltså din trafik exponentiellt.

På sidan Promo Tools i medlemsarean hittar du mängder av reklammaterial som du kan använda för att övertyga andra om att bli medlemmar i MTS. Där hittar du färdigskrivna e-postmeddelanden på engelska, banners, HTML-annonser, textlänkar och mycket annat användbart.

Även om du inte värvar aktivt så är det ändå möjligt att du får en downline. Med dina annonser visas nämligen reklam för programmet. När någon klickar på reklamen hamnar de på din värvningssida.

MTS är verkligen en fantastisk trafikmaskin för alla Internet marknadsförare över hela världen. Och den är dessutom helt gratis att använda.

Bli Medlem I My Traffic Shortcut


En Internet Marknadsförares Dagbok Del 1

Mats Larspers Rekommenderar:

Söndag 14/11-2010: Webbläsarbyte Och Ny Byggare

Bytte från Internet Explorer till Google Chrome. Det bästa jag har gjort på länge. Plötsligt gick surfningen betydligt snabbare. Kunde nu återta och försonas med de trafikutbyten jag tidigare övergivit på grund av trögheten. Exempelvis alla dessa bloggsurfare som Blog Clicker och Expose Your Blog. Även svenska BloggTrafik.nu fungerade nu plötsligt smidigt. Varför har jag inte tänkt på att byta webbläsare tidigare?

Snubblade över en ny listbyggare som verkar ha många fördelar: Better Web Builder - kolla den här! Återkommer om detta när jag har kollat upp den närmare.

Förbättrade min trafikutbytes-splash något och lade bland annat in 125x125-banners till 16 trafikutbyten. Hoppas på så sätt kunna värva lite folk till min downline och på så sätt öka min trafik. Så här blev resultatet.

Surfar som en gud med Google Chrome och kunde därför göra klart en del jobb utan stress.

Kunde förstås inte hålla mig utan snickrade även ihop en ny splashsida för webbsidan och bloggen med två nya banners. Så här blev den nya sidan.


Måndag 15/11-2010: Nya Program Och Produkter

Började dagen med att lägga in fler länkar till radannonssidor på Classified Ads-sidan på Network4Income. Skrev och publicerade ett nytt inlägg på engelska bloggen om Quick Tab Change, ett program som underlättar vid surfning på trafikutbyten.

Blev medlem på webbplatsen Resell Rights Weekly som ger gratis tillgång till mängder av gratisprodukter med rättighet att ge bort eller sälja dem vidare. Ska undersöka det närmare vid ett senare tillfälle.

Upptäckte även och blev medlem i trafikutbytet Click Master Pro som har funnits online sedan 2004 och erbjuder 2:1 surfning.


Tisdag 16/11-2010: Klickdag

Efter dialysen blev det surfafton. Behöver så många visningar av mina splashsidor som möjligt om de ska ge resultat. Dessutom behöver jag ta itu med alla creditmail från safelistorna. Nu ligger cirka 39.000 mail och väntar på mig på GMail-kontot. Nåja, de flesta av dm måste jag antagligen slänga...

Testar ett nytt trafikutbyte idag: Gladiator Hits. Men var är uppgraderingen som man skulle få gratis? Jag surfar fortfarande med 2:1 ratio men blev lovad 1:1.


Onsdag 17/11-2010: Satsar på The Lead Magnet

Ett mycket lovande program är Stefan Bergs nya projekt The Lead Magdornet som just nu marknadsförs i stor skala över hela världen. Inleder dagen med att lägga in en av programmets splashsidor i min TPM Rotator. Skriver ett inlägg om programmet för denna blogg och postar även ett inlägg på engelska bloggen.


Torsdag 18/11-2010: Roterande Banners m.m.

Lägger in ett antal banners i banner rotatorn på TEToolbox. Lägger sedan upp en roterande banner på alla splashsidor.

Registrerar mig på två nya trafikutbyten: Wolf Surfer och The Traffic Dance.


Fredag 19/11-2009: Klickdepp

Nu börjar jag faktiskt bli en smula trött på alltsammans. Det känns som om jag bara klickar och klickar och inte kommer någonvart. Men jag påminner mig själv om att jag faktiskt jobbar efter en plan. Måste få credits att maila med för att promota virala sajter. Och på de sistnämnda gör jag reklam för Desktop Lightning, så målet med alltsammans är alltså att bygga mitt nätverk i detta program.


Lördag 20/11-2010: Adboardz är på väg

Fortsätter jobba på "planen" och det går nu mest ut på att klicka till sig credits för safelists och mailers. Det är jobbigt och drar ut på tiden men kommer att löna sig när allt är klart.

Den första virala trafikbyggare som ska promotas är Adboardz. Här får du en egen webbsida där du kan marknadsföra allt du vill med bland annat banners och textlänkar. Dessa läggs inte bara på din sida utan även på sidorna åt medlemmarna i din downline. Det är här den virala effekten uppkommer som kan ge mängder av visningar för dina annonser.


Söndag 21/11-2010: Ny e-bok påbörjad

Så har jag då inlett arbetet med den nya e-boken "Free Advertising A-Z". Avsikten är att publicera boken som gratis nedladdningsbar PDF-fil och använda den för att bygga min e-postlista. Innehållet ska bestå av ett omfattande index över annonsplatser på nätet.

Blev medlem i My Traffic Shortcut, ett program som ger extra annonsering varje gång man skickar ut en länk. Tänkte använda den i kombination med safelists när jag promotar de virala trafikbyggarna.


Måndag 22/11-2010: Sjusovardag

Idag blir det inte mycket gjort. Hjärtundersökning i Falun som tar större delen av dagen med resa inräknad. Blir dessutom ganska trött av medicineringen och sover bort eftermiddagen.

Min kampanj för Adboardz har gett resultat. En enda medlem på tusentals skickade mail, men så kan det vara ibland.


Svensk Marknadsförare Startade Superprogram

Tillåt mig att mycket varmt rekommendera nystartade The Lead Magnet. Grundaren Stefan Berg har varit aktiv Internet marknadsförare sedan många år tillbaka. Han började med att gradvis surfa sig fram på trafikutbyten och bygga sin lista. Nu har hans nya webbplats snabbt blivit en stor succé över hela världen och detta har återigen aktualiserat uttrycket "The Money Is In The List".

 

Föga överraskande så kommer de stora pengarna på nätet från stora e-postlistor. De som idag har blivit dollarmiljonärer via Internet har alla börjat med att bygga omfattande listor med 100% intresserade kundprospekt.

Om man vill ta sig dit måste man börja någonstans, och då är The Lead Magnet ett mycket bra alternativ. Här får du nämligen gratis vara med och dela på Stefan Bergs framgångsrika koncept för att bygga DIN egen lista.

Ju snabbare du får en sådan lista, desto snabbare kommer du att börja tjäna verkliga pengar. Den främsta orsaken till att 95% av alla Internet marknadsförare misslyckas är att de saknar en tillräckligt stor lista av intresserade kundprospekt. Det bästa du kan göra för att hamna bland resterande 5% är att börja bygga din lista. Du kan, som sagt, få benägen hjälp med det alldeles gratis!

OBS! Om du funderar på att bli medlem i The Lead Magnet så gör slag i saken NU! Programmet marknadsförs i full skala på alla safelists, trafikutbyten och annonsutbyten jag har sett så passa på medan programmet är relativt nytt!

Med The Lead Magnet får du bland annat följande fördelar:

  • Ett system som generrar leads på ett mycket effektivt sätt.
  • Som affiliate skaffar du snabbt en stor kundbas att maila dina erbjudanden till
  • Även du som är aktiv inom MLM/Nätverksmarknadsföring behöver en stor lista att rekrytera nya kunder och distributörer ifrån.
  • Skicka en länk till din hemsida till din lista och du skapar massiv trafik dit på direkten.
  • Du kan skicka mail till din downline var tredje dag.
  • Din downline är 10 nivåer djup. Kan rent matematiskt-teoretiskt rymma flera miljoner medlemmar om du så bara värvar en handfull.
  • Din downline kommer att bestå av Internet marknadsförare och människor som är klart intresserade av att tjäna pengar på nätet.
  • Du erbjuds även skicka 200 extra meddelanden till medlemmar i andras downlines
  • Du får 5 krediter för att klicka på en textlänk eller bannerannons..
  • Du får 20 krediter varje gång du twittrar The Lead Magnet
  • Du får 20 krediter för varje mail du läser från The Lead Magnet
  • Du får 50 krediter för varje soloannons du läser
  • Du får 200 krediter gratis när du blir medlem
  • Du får 500 krediter bara för att titta på välkomstvideon där Stefan Berg bland annat förklarar hur du kan hantera din e-post smidigt.
  • Du får mellan 50 och 200 krediter för att titta på instruktionsvideos för hur du använder webbplatsen.
  • Du får 100 krediter för varje gratis medlemskap du ger bort (alltså för varje medlem du värvar till första nivån i din downline)
  • Du tjänar 50% provision när medlemmar i din downline uppgraderar

Vänta alltså inte utan skaffa dig ett medlemskap nu och sätt genast igång och marknadsför programmet för bästa resultat. Din värvningslänk hittar du under "Promo Tools" när du har registrerat dig och loggat in. Där hittar du även mängder av banners, grafik, färdigskrivna e-postmeddelanden och mängder av andra verktyg du kan använda för att rekrytera leads till din downline.

Bli medlem i The Lead Magnet NU!


Mats Larspers Rekommenderar:


Splashsidor + Rotator = Smart Marknadsföring På Trafikutbyten

En splashsida är en webbsida med ett enkelt budskap vars syfte är att leda besökaren in till huvudsidan. Det finns splashsidor som skickar besökaren vidare automatiskt efter en viss fördröjning, men vid marknadsföring på trafikutbyten så placerar man oftast en "Klicka Här"-knapp längst ner. Här är några av mina senaste splashsidor:

Splashsida Skapad med
Svensk Splash för Desktop Lightning EasyHits4U Easy Splash Builder
Engelsk Splash för Desktop Lightning EasyHits4U Easy Splash Builder
Splash för Virala Trafikbyggare EasyHits4U Easy Splash Builder
Splash för radannonser med gratis e-postmarknadsföring TEToolbox
Splash för Desktop Lightning variant 2 TEToolbox
Splash för trafikutbyten TEToolbox


Som synes så behöver splashsidor inte vara vackra eller innehålla mängder med grafik. Ett klart och enkelt textbudskap ger oftast bättre resultat. Exempelvis så har splashsidorna här ovanför värvat större delen av mitt nätverk i Desktop Lightning.

Varför ska man använda splashsidor på trafikutbyten? Den främsta orsaken är att det går snabbt. Alla som surfar på trafikutbyten vill ju ta sig vidare så snabbt som möjligt för att tjäna fler poäng. De har alltså sällan tid att stanna upp och läsa igenom en sida med tungt innehåll. Ett kort, slagkraftigt och enkelt budskap fångar lättare deras intresse.

En annan anledning är att besökarna till din sida blir riktade eller till och med förkvalificerade att ta del av innehållet på din huvudsida. När de kommer dit så har de ju redan visat att de är intresserade av innehållet eftersom de har klickat på splashsidan. Därmed avlastas din webbplats från onödig trafik (alltså besökare som är ointresserade av innehållet).

Om man har flera splashsidor i omlopp så kan en rotator underlätta väsentligt. En rotator växlar mellan olika sidor när man anropar en viss URL. Dina splashsidor kan alltså visas en efter en eller slumpvis. När du ska visa dina sidor på trafikutbyten så behöver du alltså inte registrera dem en efter en. Det räcker med att du registrerar din rotators URL.

Klicka här för att testa min rotator.

Det finns flera olika rotatortjänster på nätet. Efter att ha testat ett flertal av dem har valet slutligen fallit på TPM Rotator. Till dess fördelar hör att den är gratis och att du kan lägga till obegränsat antal sidor och obegränsat antal rotatorer. Du kan vinna extra visningar av dina sidor och tjänar "AdBucks" genom att värva nya användare. Dessa kan du sedan omsätta i annonsering.


 

Klicka här för fler tips om var du kan skapa din egen splashsida.

Välkommen Till Nya Nätverk För Inkomster

Hej och välkommen till nya Nätverk för Inkomster på blogg.se. Vill du tjäna pengar på Internet? Då har du kommit till rätt sida!¨

Det finns bara ett sätt att få en varaktig inkomst från nätet och det är att bygga en stor e-postlista med kundprospekt som man kan bearbeta gång på gång.

Internet översvämmas av erbjudanden som påstår att du ska kunna få jättelika inkomster bara genom att gå med i ett program. Tyvärr så är det inte sant! Visst finns möjligheten att tjäna mycket pengar online, men det kräver att man gör saker i rätt ordning.

Det enda rätta är att först skapa sig en kundbas av intresserade prospekt som du kan kontakta vid upprepade tillfällen. Först när du har gjort det är det läge att gå med i affiliateprogram och annat som du kan marknadsföra till din kundbas.

Det är först då som du kommer att tjäna mer än kaffepengar på nätet och kanske skapa grunden till ett eget företag.

Idag finns det en hel del onlinetjänster som kan hjälpa dig bygga ditt nätverk. De flesta av dem praktiserar någon form av nätverksmarknadsföring. I praktiken innebär det att du inte bara kommer att kunna kontakta dem som du personligen har värvat till nätverket, utan även dem som dessa har värvat, de som dessa i sin tur har värvat o.s.v. i flera nivåer.

Innebörden av detta är att det går mycket snabbare att värva kontakter till ditt nätverk och att det kan bli mycket stort. Och ju större nätverk du har, desto mer pengar kommer du att tjäna när du gör ett utskick.

Om du är intresserad av detta så föreslår jag att du klickar på RSS-knappen längst ner i högerspalten och beställer en gratis prenumeration på mitt RSS-flöde. Vi kommer att ge många användbara tips som kan ge dig höga inkomster.

Du kan även besöka Nätverk För Inkomster på Facebook och klicka på Gilla-knappen för att få uppdateringar den vägen.

Lycka till med din online business och välkpommen åter!

Mats Larspers

RSS 2.0